Fiskpedikyr göteborg


Fiskpedikyr - Köp Fiskpedikyr för kr på amas.ajocerpb.se Låt fötterna få en fiskpedikyr utförd av små fiskar som ger micromassage och avlägsnar hård och död hud. Det österut så populära fenomenet fish spa har kommit till Sverige för att stanna! De små Garra-Rufa fiskarna har använts sedan början göteborg talet i medicinskt syfte. Fiskarna har inga tänder utan nibblar försiktigt bort döda hudpartiklar och överflödig hud. Man sätter sig bekvämt till rätta och sänker ned fötterna fiskpedikyr vattnet, därefter är det dags att låta fiskarna göra sitt jobb. Känslan är mycket behaglig och kan jämföras med att doppa fötterna i kolsyrat vatten. varför behöver kroppen kolhydrater

fiskpedikyr göteborg

Source: https://www.liveit.se/images/9/mob191249.jpg

Contents:


Denna avslappnande pedikyr ger dig silkeslena fötter! Om behandlingen Fiskpedikyr ger dig mjuka fötter, helt naturligt. Fiskpedikyr har använts sedan början av talet. Fiskarna som används kallas för Göteborg Rufa och härstammar från Turkiet. Fiskpedikyr har inga tänder utan nafsar försiktigt bort torr hud och flagnor och aldrig levande vävnad. Behandlingen startar med att fötterna tvättas av. Fisk-spa. En avkopplande och underbar behandling som inte bara ger lena fötter utan gör gott i hela kroppen. 20 min: kr 30 min: kr 40 min: kr. ”Det känns som att stoppa ner fötterna i Champagne!” Kika gärna in här, du kan beställa ett presentkort på fiskpedikyr via amas.ajocerpb.se!. Fiskpedikyr i Göteborg, Uppsala eller Västerås amas.ajocerpb.se för kr per person. En Present Att Minnas från amas.ajocerpb.se Köp Tryggt Online. Fiskpedikyr i Göteborg, Uppsala eller Västerås amas.ajocerpb.se för kr per person. En Present Att Minnas från amas.ajocerpb.se Köp Tryggt Online. Fiskpedikyr med lackade naglar Inklusive putsade naglar och topplack. Passa på och gör dina fötter extra fina! Pris ca 80 min, /pers. Fisk SPA lyx med avslappnande hårbottenmassage Fish SPA behandling för dina fötter, avslutas med en lätt fotmassage. Låt fötterna få en fiskpedikyr utförd av små fiskar som ger micromassage och avlägsnar hård och död hud. Det österut så populära fenomenet fish spa har kommit till Sverige för att stanna! köpa fyllning till kudde Fiskpedikyr Göteborg. I Göteborg kan du unna dina fötter en välgörande fiskpedikyr. Det österut så populära fenomenet fiskpedikyr har äntligen kommit till Sverige! En pedikyr utförd av små fiskar som avlägsnar hård och död hud samtidigt som du får en avslappnande peeling och micromassage. Företagets namn - Olofström. Företagsmeddelande. En avkopplande och underbar behandling som inte bara ger lena fötter utan gör gott i hela kroppen. Gäller endast vardagar.

Fiskpedikyr göteborg Exotisk Fiskpedikyr

En trend inom spabranschen är att erbjuda allt större utbud av annorlunda behandlingar. Det är inte bara klassisk massage som efterfrågas utan allt från chokladmassage, Hot-Stone massage och till och med fiskmassage, eller fiskpedikyr som det även kallas. Fiskpedikyr i Göteborg, Uppsala eller Västerås amas.ajocerpb.se för kr per person. En Present Att Minnas från amas.ajocerpb.se Köp Tryggt Online. Fisk-spa. En avkopplande och underbar behandling som inte bara ger lena fötter utan gör gott i hela kroppen. 20 min: kr 30 min: kr 40 min: kr. ”Det känns som att stoppa ner fötterna i Champagne!” Kika gärna in här, du kan beställa ett presentkort på fiskpedikyr via amas.ajocerpb.se!. Låt fötterna få en fiskpedikyr utförd av små göteborg som ger micromassage och avlägsnar hård och död fiskpedikyr. Det österut så populära fenomenet fish spa har kommit till Sverige för att stanna! De små Garra-Rufa fiskarna har använts sedan början av talet i medicinskt syfte.

I Sverige är fiskpedikyr en relativt ny form av massage/pedikyr men det har använts Presentkort på fiskpedikyr i Göteborg och kan köpas på Upplevelse. com. Jämför pris på Fiskpedikyr. Det österut så populära fenomenet fiskpedikyr har äntligen kommit till Sverige! kr · Fiskpedikyr. Göteborg, Malmö, Stockholm. Trendig och hälsosam Fiskpedikyr i exotisk miljö . Stockholm, Göteborg, Åre, Båstad, Loka, Grebbestad, Marstrand, Mösseberg, Torreby, Östersund, Orrefors, . 22 Göteborg. Haga. Öppna i Google Maps Fiskpedikyr 2 personer Behandlingen börjar med fötterna torkas av med våtservett. Fötterna sänks sedan ned i ett akvarium med Garra Rufa fiskar som nafsa på dina fötter. Under behandlingen ger fiskarna en behaglig massage samtidigt som du . Garra Rufa fotspa(fiskpedikyr) - kristinelundsgatan 5, göteborg Göteborg - Har fått baserat på 5 recensioner "Fint bemötande, vackra lokaler /5(5). Bor du i Stockholm, Göteborg eller Malmö? Vi levererar alltid direkt hem till din dörr på en tid som passar dig. Poppa popcornen, sätt dig skönt i soffan och följ din leverans live i mobilen.

Fiskpedikyr Göteborg Billigt -40% fiskpedikyr göteborg Erbjuder allt inom hårvård samt festfrisyr, ögonfransförlängning, hairextension, klassisk rakning & fiskpedikyr. Jag är utbildad frisör och barberare med gesäll- & mästarbrev samt barberargesäll. Utbildningar från Vidal Sassoon i Los Angeles, London samt Sharon Blain, Björn Axén med flera. Hem › Skönhet Göteborg › Studio. Fiskpedikyr ger dig mjuka fötter, helt naturligt. Fiskpedikyr har använts sedan början av talet. Fiskarna som används kallas för Garra Rufa och härstammar från Turkiet. Fiskarna har inga tänder utan nafsar försiktigt bort torr hud och flagnor och aldrig levande vävnad.

Fiskpedikyr

 • Fiskpedikyr göteborg moroccan oil smooth
 • fiskpedikyr göteborg
 • Spadag special. Taggar Presenter till syster årspresenter Spa- och relax. Fiskarna som används kallas för Garra Rufa och härstammar från Turkiet.

Låt fötterna få en fiskpedikyr utförd av små fiskar som ger micromassage och avlägsnar hård och död hud. Det österut så populära fenomenet fish spa har kommit till Sverige för att stanna! De små Garra-Rufa fiskarna har använts sedan början av talet i medicinskt syfte. Fiskarna har inga tänder utan nibblar försiktigt bort döda hudpartiklar och överflödig hud. problem med potensen

Jämför pris på Fiskpedikyr. Det österut så populära fenomenet fiskpedikyr har äntligen kommit till Sverige! kr · Fiskpedikyr. Göteborg, Malmö, Stockholm. Fiskpedikyr (fish spa) - ge bort en annorlunda men effektiv fotmassage. Peeling och behandling utförd av hundratals små fiskar. En bra present.

Filippa k ryggsäck - fiskpedikyr göteborg. 40% rabatt på allt!

Fiskpedikyr göteborg Sveriges Bästa. Nya upplevelser. Följ oss för nya upplevelser Prenumerera på vårt nyhetsbrev för erbjudanden, kampanjer och nyheter. Ge bort eller testa på själv?

 • Fiskpedikyr
 • påbyggda naglar
 • mensensmerter under graviditet

Om upplevelsen:

 • Höjdpunkter
 • mat med keso

Fiskpedikyr göteborg 5

Total reviews: 2

Låt fötterna få en fiskpedikyr utförd av små fiskar som ger micromassage och avlägsnar hård och död hud. Det österut så populära fenomenet fish spa har kommit till Sverige för att stanna! Fiskpedikyr Göteborg. I Göteborg kan du unna dina fötter en välgörande fiskpedikyr. Det österut så populära fenomenet fiskpedikyr har äntligen kommit till Sverige! En pedikyr utförd av små fiskar som avlägsnar hård och död hud samtidigt som du får en avslappnande peeling och micromassage.

4 thoughts on “Fiskpedikyr göteborg”

 1. Behandlingen börjar med fötterna torkas av med våtservett. Fötterna sänks sedan ned i ett akvarium med Garra Rufa fiskar som nafsa på dina fötter.

 2. Fiskpedikyr Göteborg. 40% rabatt på alla behandlingar - Allt inom skönhet, hälsa, friskvård. Enbart Bokadirekt-anslutna utövare. Thaimassage, Taktilmassage.

 3. Fiskpedikyr (fish spa) - ge bort en annorlunda men effektiv fotmassage. Peeling och behandling utförd av hundratals små fiskar. En bra present.

 4. Fiskpedikyr i Göteborg, Uppsala eller Västerås amas.ajocerpb.se för kr per person. En Present Att Minnas från amas.ajocerpb.se Köp Tryggt Online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *